Lépéselőny-A gondolkodó közösség

Az üzleti élet sikerei, mérhetetlen nagy buktatói és minden, ami mögötte van. Érdekes írások és tanácsok, ötletek, hogyan boldoguljunk a mindenki által ismert "nagybetűs életben."

Szeretnék még hibázni

Szerencsém volt a közelmúltban részt venni egy exkluzív marketing mini tréningen, ami csak megerősítette a korábbi nézőpontomat: ha az ember sikeres akar lenni, nem tudja megúszni, hogy hibákat kövessen el. Amikor az ember járni tanul, vagy síelni, stb. stb., óhatatlan, hogy hibázik (elesik). Az üzleti életben mégis félünk néha új és új hibákat elkövetni, félünk belevágni új dolgokba - pedig ha az ember nekilát és elkezd egy tevékenységet, minden hiba közelebb viszi a jó megoldásokhoz.

Tovább»

Spametelni tilos

Aki vállalkozó, pontosan tudja, milyen sokat ér egy partner, aki lehet, hogy még nem új vevő, de már hozzájárult, hogy üzleti kommunikációkat kapjon tőlünk. Nincs az az ingyenes cégjegyzék, vagy szakmai tudakozó, ami ezt kárpótolni tudná, hiszen egy hideg listára küldött levelet a törvény is tilt. Hogy tegyünk hát szert fogadókész partnerekre?

Tovább»

Feedek
Megosztás