Lépéselőny-A gondolkodó közösség

Az üzleti élet sikerei, mérhetetlen nagy buktatói és minden, ami mögötte van. Érdekes írások és tanácsok, ötletek, hogyan boldoguljunk a mindenki által ismert "nagybetűs életben."

Egy mosoly = Egy ügyfél

profit, Volt már úgy, hogy odaért tárgyalni egy helyre, és mogorva arccal, mosoly nélkül fogadta Önt a titkárnő? Milyen érzést okozott Önnek?
De nézhetjük a másik oldalt is: ha barátságosan, mosolyogva fogadnak, egész más hangulatban ülök le tárgyalni. El sem tudjuk képzelni, milyen hatással van az ügyfélszerzésre, a bevételekre a partnerekkel és új vevőkkel találkozó kollégák hangulata! Tovább»

A biztos bevételhez vezető út


„Sokat csalódtam ingyenes cégjegyzékekben, de nem annyit, hogy meg ne próbáljak egy üzleti közösséget” – mondta nekem egyik ügyfelünk, és ez megmelengette a szívemet. Nem azért, mert a mi üzleti közösségünk mellett tett hitet, hanem azért, mert ezt példamutató hozzáállásnak tartom, a biztos bevételek egyetlen útjának: soha nem adni fel céljait! Tovább»

1, 2, 1 – az értékesítés számai

 

Mit tegyen az ember, ha szeretne bevétel növelő tevékenységbe fogni, de nem tudja, egy új vevő megközelítésének mi a módja? Ehhez ad segítséget az értékesítés alapvető matematikája: 1-2-1!

 

Tovább»

A sikeres vállalkozás alapjai, avagy 50 fillérért nem lehet aranyhalat kapni,…

…és egy ingyenes cégjegyzék önmagában semmit sem ér, ha nem használja ki okosan az ember az üzleti partner keresésben! 5 tipp, hogy tud Ön is bevételt elérni egy üzleti közösség vagy cégtár segítségével.

Tovább»

Feedek
Megosztás