Megdöbbentő adatot hallottam a napokban egy, az Internetben igencsak jártas partneremtől. Természetesen nem hivatalos információ, de hiteles számomra, és elgondolkodtató. Ön szerint mely kifejezésre keresnek a legtöbbet az Interneten?

Kapcsoljunk magasabb sebességre

Az ember ösztönösen azt gondolná, hogy vagy a testiséggel, vagy a pénzzel kapcsolatban keresnek legtöbbet az emberek szerte kis hazánkban (és a világon), hiszen egyrészt a szex és a pénz rengeteg dolog mozgatója (ha nem is mindené véleményem szerint).

Ehhez képest sokkolt a hír, miszerint a legeslegtöbbet beütött kereső kifejezés nem más, mint a „www”.... Éspedig azon egyszerű okból, hogy számos felhasználó, amikor szeretne egy oldalt behozni, nem a böngészősávba kezdi bepötyögni annak címét, hanem a keresőbe.

Ez egy dologra mutat rá: az Internet adta lehetőségek széles körű kihasználásától még egészen biztosan fényévekre vagyunk. Ma már Interneten keresztül a világ másik feléből is találhatunk üzleti partnereket, marketingelhetünk akár kínai célcsoportnak fillérekből, és a szerződéskötéstől a tervezésen át a rendelésig mindent el tudunk intézni online.

Éppen ezért azt gondolom, egy vállalkozónak a saját jól felfogott érdekében érdemes átböngésznie, mi mindent tud hasznosítani az Internet világából!